Fistful Of Dollars pressemateriale

Fra venstre: Niels Poulsen, Karsten Mansa, Rune Holberg, Torsten Lefmann og Ole Bendix

Københavns bedste honky tonk band udgav i december 2014 deres tredje album, ”Live fra Little Village”. Som navnet antyder: en liveplade, indspillet i deres egen country club der har til huse i Christianshavns Beboerhus. Pladen er en opsamling af bandets omfattende live-repertoire og mest af alt en hyldest til fansene der flittigt interagerer med musikerne på scenen. Et par af bandets venner kommer forbi og giver en sang eller to, og det hele foregår i den mest afslappede og intime atmosfære.

Fistful of Dollars spiller country med hele den attitude og energi der kommer af at være født på et værtshus. Og de når langt ud over det traditionelle country publikum. Som intet andet dansk band før dem, har de formået at spille country for rockfans – og omvendt.

Det er ved live koncerterne, du får den fulde oplevelse af Fistful of Dollars. Det er aldrig været nok for dem blot at spille godt, de er også utrolig underholdende, og selv på store festival scener skaber de en intimitet der er ganske enestående.
Fistful of Dollars blev dannet i 1996 udsprunget af musiker miljøet i den lille rockklub Lades Kælder på Strøget i København. I de første år spillede de country for et undrende publikum i det lavloftede lokale – men de blev hurtigt publikumsfavorit, fordi de var så forskellige fra de andre bands på stedet. I begyndelsen var bandet en kvartet men med tilføjelse af Ole Bendix på steel guitar, fik de den rigtige sound. Ole Bendix spillede i mange år med Teddy Edelmann og er en legende på den danske country scene.

The Boys In The Band

Torsten Lefmann – Sang, guitar 
Niels Poulsen – Guitar 
Rune Holberg – Bas 
Ole Bendix – Pedal steel, dobro 
Karsten Mansa – Trommer