Torsten Lefmann

Sanger Torsten Lefmann er bandets frontfigur.
Det er Torstens blonde Gibson Jumboguitar, der dirigerer bandet, og det er hans sort-brogede kohudsstøvle der anslår tempoet.
Torstens entertainment er omdrejningspunktet for showet, og hans direkte kommunikation går lige ind i publikum med træsko på.
Som knægt ville Torsten være cowboy – og det blev han…

Niels Poulsen

Niels Poulsen er dansk countrys sande gentleman velklædt, veltalende og veltrænet.
Niels´ guitarspil rummer desuden den gnist af vildskab, der gør ham til publikums favorit #1.
Niels er født og opvokset i Gedser og som ung steward på Gedser-Travemündeoverfarten blev han tryllebundet af countrymusikken, der lød fra førerhusene på de store tyske 18 wheelers ombord.

Karsten Mansa

Som det fremgår af billedet, er Mons rå og upoleret som en vejrbidt trucker. Hans beat er urokkeligt som en GM dieselmotor, og hans latter er rusten som et gammelt hængertræk.
Dyrlægesønnen fra landet blev tidligt fortrolig med store hovdyr og brutale landbrugsmaskiner, og havde hans barndomshjem ligget i Austin, Texas i stedet for Ølby Sjælland, havde Mons i dag siddet på hesteryg med en ten gallon Stetson på den glatragede isse.

I stedet spiller Mons western-swing med Fistful of Dollars.

Rune Holberg

Rune Holberg har som en af de få kontra bassister i dansk country, opnået en ganske særlig status blandt Fistful of Dollars’s fans. Mangt et hvin er gået gennem rækkerne, når Rune giver den store bas ekstra klø og tvinger den rundt i faretruende pirouetter. Runes væsen er blidt og mildt, men under det fromme ydre lurer en dræven rad med en bidende humor der, sammen med hans machobijob som skovhugger, har givet ham tilnavnet Ulven.

Ole Bendix

Pedalsteel-legenden Ole Bendix har tjent countrymusikken i en lang årrække.

Udover at have spillet på nogle klassiske Peter Belli albums i 70´erne, har Ole været fast musiker for Teddy Edelmann i mange år.

Ole er desuden medlem af den feterede gruppe af ‘first call cats”,der backer amerikanske country stjerner, når de gæster Danmark; fx linedance ikonet Scooter Lee, Bakersfield veteranen Jerry Hill og ægteparret The Woodys.

Oles indtræden i Fistful of Dollars gav for alvor bandet det blå country-stempel.